Rieker logo

RIEKER SHOP BEOGRAD TERAZIJE 1

RIEKER SHOP BEOGRAD - TERAZIJE 1

RIEKER SHOP BEOGRAD

TERAZIJE 1

O nama

Poštovani ljubitelji Rieker obuće ,

Prodavnica obuće Rieker shop Beograd – Terazije, posluje u sklopu firme SCARPE doo Beograd od 2008 god. U svom asortimanu imamo isključivo obuću svetski poznatog brenda Rieker shoes i trudimo se da u našem maloprodajnom objektu imate najveći izbor ovog proizvođača obuće. Rieker je osnovan u regionu Crne šume u južnoj Nemačkoj 1874. godine. gde je prvobitno proizvodio cipele za imućnije građane Severne Italije. Kompanija je ubrzo stekla reputaciju kvaliteta u Centralnoj Evropi. Kompanija je u porodičnom vlasništvu već 5 generacija i njena posvećenost kvalitetu i stilu obezbedila je kontinuirani rast tokom svih godina.

Početkom 1970-ih novo sedište je postavljeno u Švajcarskoj i proizvodnja se odselila iz Evrope. Danas Rieker zapošljava oko 20.000 ljudi, posebno u Maroku, Slovačkoj, Tunisu i Vijetnamu, gde su locirani proizvodni pogoni kompanije. Rieker obuća i pribor se isporučuje za oko 9.000 nezavisnih prodavaca, uglavnom u Evropi. Rieker antistres obuća je jedinstvena. Riekerova filozofija oduvek je bila da obezbedi ne samo bolji proizvod, već i najbolje kupce koji mogu da ga kupe. Proizvodimo proizvode visokog kvaliteta za slobodno vreme koji ne samo da izgledaju dobro, već poboljšavaju životni stil njegovog korisnika.

U manje bogatim vremenima, Rieker cipele su bile poznate po dugovečnosti. Na današnjem tržištu vođenom životnim stilom, Rieker je jedinstven po tome što je u stanju da brzo odgovori na modne trendove koje žene i mladi žele, istovremeno pružajući proizvodu funkcije važne za dobar osećaj u svakodnevnom životu. Za mnoge potrošače užurbanog načina života, koji žele dobar izgled i performanse, Rieker je stekao gotovo kult .Rieker cipele nisu samo dekorativni, moderni proizvodi jer njihove funkcionalne karakteristike  nude mnogo više od toga. Svaka cipela uključuje našu specijalnu konstrukciju i koristi lagane i elastične komponente da bi postigla posebne antistresne karakteristike.

U našem maloprodajnom objektu vrlo iskusni i ljubazni prodavci će se potruditi da vam predlože i pomognu u izboru modela koji će, kako stilski, tako i funkcionalno odgovarati vašem stopalu.

Scroll to Top